Приятели от детинство са били Марио и убитият от него с

...
Приятели от детинство са били Марио и убитият от него с
Коментари Харесай

Кошмарът е много голям: Бивш футболист закла приятеля си от детинство и падна до трупа му с нож в гърлото

Приятели от детинство са били Марио и убитият от него с нож Красимир в кървавата драма, потресла Гоце Делчев, написа struma.com, представени от Блиц.

Тялото на 38-годишния Марио бе намерено до натрупа на приятеля му със забит във врата нож. На същия адрес, по същото време е потърсена лекарска помощ и за изпаднала в нервна рецесия 50-годишна жена.

Алкохолът може да е изиграл злокобна роля в потресаващите събития, разиграли се в дома на Красимир след 16 часа, оповестява struma.bg.

Следобед мъжете били  видяни да пият уиски на бензиностанция в края на Гоце Делчев в посока Папаз чаир. По късно двамата се преместили в дома на Красимир, който е наоколо.

Полицаите, отзовали се на сигнала, разкрили тялото на домакина с няколко прободни рани в гърдите, имал рани и по врата, засегнали жизненоважни артерии. Красимир умрял от голямата кръвозагуба.

Марио, който опитал да се самоубие, е открит с нож, забит във врата, както и с прободни рани в корема. По неотложност от Кръвна банка - Благоевград е превозена кръв за него.

Марио и Красимир са били другари от детинство, двамата са юноши на локалния Пирин. Марио е от Абланица, наследник на бивш футболист и треньор. От предходната година е в отпуск, гледа двете си деца. Съпругата му има фризьорски салон и магазин, и ръководи бизнеса си.

 

Снимка е оповестена ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР